Wie vallen er in de prijzen?

Vrijdag 10 augustus start het Prent Dorpentoernooi, editie drie. De eerste wedstrijden worden gespeeld op het sportpark van Noordscheschut en de toegang is, zoals ieder jaar, gratis! Daarnaast ontvangt u als bezoeker ook nog een een programmaboekje.

Verloting…

De teams maken kans op prachtige prijzen, maar u als bezoeker kunt ook met een zeer prettige Boodschap huiswaarts keren. Bij de ingang van het sportpark worden loten verkocht waarop Plus Cappendijck waardevolle prijzen heeft gezet.

De loten kosten slechts € 0,50 per stuk, maar de voordelige supporter gaat natuurlijk mee met 5 stuks voor € 2,00. De prijzen worden na de wedstrijd(en) uitgereikt. De winnende nummers worden uiteraard omgeroepen en komen direct op onze sociale media te staan.

Wanneer de winnaar(s) nog aanwezig zijn, zullen deze gelijk worden vastgelegd op de gevoelige plaat. Zodoende worden deze vereeuwigd binnen onze sociale media.

Ook niet onbelangrijk, de waarde van de Plus Cadeaukaarten. De 1e prijs is maar liefst € 50,00 waard. De 2e prijs € 30,00 en de nummer 3 ontvangt een Plus Cadeaukaart van toch nog € 20,00.

Deze prijzen worden aangeboden door:
Plus Cappendijck,
Het Hoekje 11-13,
Hollandscheveld
https://www.facebook.com/pluscappendijck/

Plus Cappendijck, namens de organisatie, vriendelijk bedankt voor deze support!

Graag tot ziens bij het Prent Dorpentoernooi 2018.