Winnaars Prijs-Poll 2018

In totaal hebben 177 personen via de website hun voorkeur uitgebracht voor hun favoriete team. Men gaf hierbij 125 maal aan dat de uiteindelijke winnaar sc Elim zou worden. Zoals inmiddels bekend is dit de kampioen van het Prent Dorpentoernooi 2018 geworden. Uit alle deelnemers die kozen voor sc Elim, is door loting bepaald bij wie de prijzen binnenkort worden bezorgt.

Bij de heren is Piet van der Weide uit Elim de winnaar geworden van  een Hozelock AutoReel, zelfoprollende slanghaspel, incl. 20 m slang, startset en tuinspuit beschikbaar gesteld door Wildkamp, technische groothandel uit Lutten. Meer info via www.wildkamp.nl

Bij de dames, mag Kimberley Koopman, tevens woonachtig in Elim, de prijs in ontvangst nemen. Het betreft hier een compleet en overheerlijk delicatesse-pakket, aangeboden door Breider Kaas, Wijn en Delicatesse te Hoogeveen. Meer info via www.breideronline.nl

Namens de commissie van harte gefeliciteerd.