Winnaars ontvangen prijzen

Het toernooi ligt al weer een paar dagen achter ons, maar prijzen uitreiken vind de organisatie nog steeds geweldig. In een uitgeroepen Prijs-Poll via de website, mocht de commissie via loting de winnaars bekend maken. Een Prijs-Poll met een duidelijke vraagstelling: “Wie wordt er kampioen van het Prent Dorpentoernooi 2018”. Gratis deelnemen, dus geen belemmering om mee te doen!

Zoals inmiddels bekend is sc Elim dit jaar de kampioen van het Prent Dorpentoernooi geworden. Uit alle deelnemers die kozen voor sc Elim, is door loting bepaald bij wie men de prijzen uiteindelijk zou afleveren.

Commissieleden Eddie Slomp en Klaas Veldhuis hadden de overheerlijke taak om de prijzen bij de gelukkigen te bezorgen. Als ware het Sinterklaas en zijn knechten die op bezoek kwamen, zo gastvrij werden de heren van de commissie ontvangen. Na een gemoedelijk gesprek werden de prijzen dan ook daadwerkelijk overgedragen, het kapsel in model gebracht en de houding fotogeniek werd aangenomen.

Bij de dames, mocht Kimberley Koopman, woonachtig in Elim, de prijs in ontvangst nemen. Zij ontving al lachend en met open armen een compleet en overheerlijk delicatesse-pakket, aangeboden door Breider Kaas, Wijn en Delicatesse te Hoogeveen. Meer info via www.breideronline.nl

Bij de heren had Piet van der Weide uit Elim voortijdig zijn tuin zomerklaar gemaakt, zodat deze kon dienen als achtergrond voor de foto. Een ideale locatie voor een fotografisch plaatje met bijpassende prijs. Hij werd dan ook winnaar van  een Hozelock AutoReel, zelfoprollende slanghaspel, incl. 20 meter slang, startset en tuinspuit beschikbaar gesteld door Wildkamp, technische groothandel uit Lutten. Meer info via www.wildkamp.nl

Dank aan de sponsoren in deze!

Namens de commissie Prent Dorpentoernooi feliciteren wij de winnaars nogmaals met het behaalde resultaat en maken we ons op voor een vierde editie van dit verfijnde, sportieve voetbaltoernooi. 

 

Namens de commissie van harte gefeliciteerd.