Nieuw: Prent Penaltybokaal

Deze komende editie starten we met een nieuwe onderdeel, namelijk de Prent Penaltybokaal. Op deze manier hopen we het toernooi ook enigszins te verbinden met het jeugd voetbal. In deze eerste editie betreft het alleen spelers van 13 jaar.

Selectie…

Van elke deelnemende vereniging worden drie spelers geselecteerd. Het selecteren bepaalt de vereniging zelf.  De spelers moeten in het jaar 2019 de leeftijd van 13 jaar hebben. De drie geselecteerde spelers moeten lid zijn van de deelnemende hoofdvereniging, dit ivm samenwerkingsverbanden bij o.a. Tiendeveen, HH`97 (Hollandscheveld en HODO) en NKvvProtos (vv Protos). Over de inschrijving hebben alle verenigingen onlangs informatie ontvangen.

Poulewedstrijden…

Tijdens de vier pouledagen nemen telkens twee verenigingen deel aan de voorronden van de Prent Penaltybokaal. In de rust van de betreffende poulewedstrijd nemen de drie deelnemers van elke vereniging, allen enkele strafschoppen. Bij gelijke stand binnen één vereniging, zullen er om en om strafschoppen worden genomen, net zo lang tot er een winnaar over blijft. Hij of zij speelt dan op 17 augustus 2019 de finaleronde. Na vier pouledagen blijven er dus 8 deelnemers over.

Finale…

Op zaterdag 17 augustus 2019 nemen de 8 finalisten deel aan de Prent Penaltybokaal Finale. Deze vind plaats aansluitend ná de eerste gespeelde wedstrijden, zo rond 16:00 uur op het sportpark van vv Hollandscheveld. De uiteindelijke winnaar ontvangt een persoonlijk voetbal gerelateerd cadeau én een mega trofee met inscriptie. De overgebleven zeven finalisten ontvangen eveneens een prachtige herinnering aan deze eerste Prent Penaltybokaal.