Tweede ronde Prent Dorpentoernooi

Het sportpark van sc Elim zal vandaag als basis dienen voor de tweede speelronde van het Prent Dorpentoernooi. Nadat vrijdagavond al achttien goals te bewonderen waren, hopen we vandaag opnieuw op een regen van goals.

Bezoek het Prent Dorpentoernooi. Leg het vast met de Selfie Booth!

De Selfie Booth is een vrij nieuwe rage. Het is een soort fotohokje, maar dan als fotozuil of als losse achterwand. Voor deze achterwand kunnen bezoekers van het sportpark in Elim zichzelf, of in een groep, op de foto zetten. U maakt zelf de meest originele foto`s welke later terug te vinden zijn binnen de sociale media van het Prent Dorpentoernooi. Van daaruit zijn deze plaatjes gratis te downloaden en vrij te gebruiken. Deel deze foto`s binnen uw eigen media en breng op deze manier het Prent Dorpentoernooi nóg meer onder de aandacht.

Prent Penaltybokaal…

De weerberichten lijken enigszins gunstig, zodat er om 14:00 uur kan worden afgetrapt tussen nieuwkomer vv Protos en oud gediende vv Tiendeveen. Een strijd tussen de zondag en de zaterdagklasse.

Na afloop van deze wedstrijd zullen de jeugdspelers van sc Elim, Boyd de Ruiter, Owen Diphoorn en Yannick Wolting het onderling tegen elkaar opnemen tijdens de Prent Penaltybokaal. Datzelfde geld voor de spelers van vv Protos. Jelco Grooten, Lars Smidt en Milan Dekker zullen ook uitmaken wie van hen naar de grote finale zal doorstromen op zaterdag 17 augustus in Hollandscheveld.

Het toernooi kent een afsluitende wedstrijd tussen gastheer sc Elim en sv HODO. Deze wedstrijd stond ook in het vorige seizoen op het programma. Een spannende wedstrijd in de voorronde van het toernooi. Tom Prins mocht HODO op voorsprong zetten met een geplaatste kopbal. Na rust zette Sander Hoogeveen team Elim op gelijke hoogte. Hij zou ook de matchwinnaar worden want vlak voor het eindsignaal scoorde Hoogeveen de 1-2. 

Uit de wedstrijd Elim - HODO, gespeeld op 10 augustus 2018
Uit de wedstrijd Elim – HODO, gespeeld op 10 augustus 2018

Deze partij zal starten om 16:00 uur en uiteraard is ook vandaag de toegang geheel gratis. U bent welkom om voor aanvang van de eerste wedstrijd enige loten te kopen, waaraan Plus Cappendijck uit Hollandscheveld fantastische prijzen heeft verbonden.

Welkom op het sportpark van sc Elim. Welkom bij het Prent Dorpentoernooi!