Prent Dorpentoernooi vervolgt haar weg in Nieuwlande

Wedstrijden Dinsdag 13 augustus 2019, Sportpark SCN Nieuwlande.

SCN – Noordscheschut, aanvang 19:00 uur
Scheidsrechter: Michel Tramper

SCN won afgelopen vrijdag van Hollandscheveld met 5-3. Noordscheschut schudde Pesse eenvoudig van zich af met een 8-0 overwinning. De ontmoeting tussen de gastheer van vandaag en de blauw-witten bracht in 2018 een 6-0 overwinning voor Noordscheschut. Vandaag nieuwe kansen.

Hollandscheveld – Pesse, aanvang 19:00 uur
Scheidsrechter: Henk Boland

Beide teams troffen elkaar nog niet eerder. Vandaag zullen de verenigingen elkaar dus voor het eerst voetballend ontmoeten tijdens het Prent Dorpentoernooi. De verliezend finalist uit 2018, vv Hollandscheveld, ontmoet de verliezend finalist uit 2016, sv Pesse in strijd om een eventuele 5e plaats.

Welkom op het sportpark van SCN in Nieuwlande. De toegang is gratis. Wel bent u in de gelegenheid om loten te kopen waarmee u kans maakt op cadeaubonnen, beschikbaar gesteld door Plus Cappendijck in Hollandscheveld.

(Foto: Moment uit de wedstrijd SCN – Noordscheschut 18-08-2018)
(Foto: Moment uit de wedstrijd SCN – Noordscheschut 18-08-2018)