Loting Prent Dorpentoernooi

1 juni 2016:

Twee maanden voor de start van het Prent Dorpentoernooi is de loting bekendgemaakt. Hoofdsponsor Schoonmaakbedrijf Prent heeft persoonlijk de loting verricht.

Het toernooi dat plaatsvindt op de sportparken van de organiserende clubs SCN, Elim, Noordscheschut, HODO en Hollandscheveld, start op zaterdag 6 augustus, op het terrein van vv Hollandscheveld. Hier zal een aanvang gemaakt worden in poule A. Deze bestaat uit de zaterdagclubs Hollandscheveld, Elim, Noordscheschut en gastclub sc Lutten.

Om 14.00 uur treft de thuisploeg Elim, waarna om 16.00 uur Noordscheschut-Lutten wordt gespeeld.

Een dag later, op zondag 7 augustus, is het Hooge Bos van HODO the place to be.

In poule B wordt dan EMMS-SCN afgewerkt, en volgt om 16.00 uur Pesse (zon) dat het thuisspelende HODO treft.

Op 9 augustus is het vervolg van poule A in Elim, waar twee wedstrijden om 19.30 uur worden gespeeld.

Twee dagen later, op 11 augustus, geldt hetzelfde voor het vervolg van poule B, dat bij SCN laats vindt.
Grande Finale…

Na al deze poulewedstrijden is de eindstand per groep bekend. De Grande Finale van het Prent Dorpentoernooi wordt bij vv Noordscheschut gespeeld, en zal de hele middag vertier bieden. Alle acht deelnemende clubs komen hier in actie, waarna de eindrangschikking kan worden opgemaakt. De wedstrijden op sportpark De Meulewieke beginnen om 14.00 uur, voor de plaatsen 7/8 en 5/6, en om 16.30 uur, voor de plaatsen 3/4 en 1/2. De winnaar van het toernooi wacht de door Schoonmaakbedrijf Prent beschikbaar gestelde glazen hoofdprijs.