De agenda voor Vrijdag 11 augustus 2017

Vrijdag 11 augustus 2017 – De Eredivisie begint met haar 62e seizoen. Vandaag start men met de wedstrijd ADO Den Haag v FC Utrecht.

Vrijdag 11 augustus 2017 – Huntenpop in Ulft begint. Een tweedaags popfestival, ooit gestart in 1989, voor zowel aanstormend als bekend talent. Kensington, Delain en DJ Paul Elstak behoren tot de laatste categorie.

Vrijdag 11 augustus 2017 – In Scheveningen wordt vandaag het Vuurwerkfestival de lucht in geschoten. Rond het Vuurwerkfestival zijn er allerlei gratis activiteiten en optredens op De Pier, de boulevard en het Kurhausplein in Scheveningen.

Vrijdag 11 augustus 2017 – De dag dat er een Breedlipneushoorns is bevallen in Burgers’ Zoo in Arnhem. Wist u overigens dat de draagtijd van Breedlipneushoorns zo`n zestien tot achttien maanden bedraagt? Moeder en kalf maken het overigens goed!

Vrijdag 11 augustus 2017 – De dag dat Saxon, Venom en Raven optreden tijdens het Alcatraz Hard Rock & Metal Festival in Kortrijk, België. Metal uit het verleden!

Vrijdag 11 augustus 2017 – Dafne Schippers komt vanavond om 22:50 uur in actie voor haar belangrijkste race van het jaar. De Utrechtse loopt dan bij de WK atletiek in Londen de finale van de 200 meter. Ze verdedigt de titel die ze twee jaar geleden in Peking veroverde.

Super interessant uiteraard. Maar hier is iets wat u echt moet weten…

Op vrijdag 11 augustus 2017 trapt men in Noordscheschut namelijk om 19:00 uur af met het Prent Dorpentoernooi. Hét voetbal-spektakel van Noord Nederland. Welkom bij de wedstrijden Noordscheschut v Tiendeveen en Lutten v Hollandscheveld.

Gewoon gratis toegang!