Winnaars Prijs-Poll 2017

Dat sc Elim de eerste plaats heeft veroverd tijdens het Prent Dorpentoernooi, moge ondertussen wel bekend zijn. Maar wie wonnen daarnaast de Prijs -Poll welke we als commissie van het Prent Dorpentoernooi hadden uitgeschreven via onze website?

De opdracht was vrij simpel. Voorspel de winnaar van het toernooi en win een leuke prijs.

Bij de mannen was het de heer Hilbert Prijs die de gelukkige was. De oud spoorlegger is woonachtig in Hollandscheveld, maar zijn spelerscarrière én voetbalhart, lag en ligt toch echt bij sc Elim, vandaar ook zijn voorspelling voor het Rood en Wit. 

Wildkamp Hoogeveen had voor deze gelegenheid een professionele Hitachi accu-boormachine aangeboden. Uit handen van de heer Slomp, medewerker Wildkamp Hoogeveen, werd de attentie overhandigd aan de heer Prijs. Deze nam het werktuig graag in ontvangst, mede omdat hij dergelijke klusjes tot aan deze dag met weemoed moest uitstellen aan zijn schoonzoon. En laat dat nou net de assistent grensrechter zijn van vv Hollandscheveld, één van de acht deelnemers aan het toernooi! 

Eddie Slomp overhandigt namens Wildkamp Hoogeveen, de accu-boormachine aan Hilbert Prijs!

Bij de vrouwelijke kandidaten werd Alida Okken uit Elim uitgeloot. Zij ontvangt, na terugkeer van haar vakantie, het prachtige Noten en Wijnpakket welke is aangeboden door Breider Hoogeveen. Dé leverancier van (buitenlandse) kaas, noten, wijn en delicatessen. 

 

Winnaar Prijs-Poll 2017, deel 2…

Ook de tweede winnaar van onze website Prijs-Poll heeft inmiddels haar prijs mogen ontvangen. Alida Okken ontving het presentje nadat ze was terug gekeerd van haar vakantie bestemming.

Uiteraard had ze het Wijn en Noten pakket liever op haar vakantie adres ontvangen, echter was er voor het uitreikings- comité geen budget meer om de prijs persoonlijk naar Hawaï te brengen. Vandaar dat dit dinsdagmiddag netjes bij haar thuis in Elim is afgeleverd.

Alida was er niet minder blij mee en verzekerde dat het cadeautje, welke is aangeboden namens Breider Hoogeveen met smaak zal worden genuttigd.

De commissie van het Prent Dorpentoernooi bedankt Breider Hoogeveen, het paradijs voor uw overheerlijke Kaas, Wijn, Noten en Delicatessen, voor hun bijdrage!

Via hun website http://www.breideronline.nl/ én aan de Schutstraat 35-37 in Hoogeveen, bieden zij u een uitgebreide keuze in Kaas, Wijnen, Noten en Delicatessen. Men staat dan ook voor puur, kwaliteit en gastheerschap.

Namens de commissie van het Prent Dorpentoernooi, van harte gefeliciteerd!