Gratis entree, derby’s en prachtige prijzen

4 augustus 2016:

Het Prent Dorpentoernooi kent dit jaar haar geboorte. Op zaterdag zes augustus 2016 begint dit gloednieuwe toernooi gelijk met een kraker van jewelste: Hollandscheveld – SC Elim.

Ook de overige deelnemers staan garant voor alleen maar derby’s tijdens dit, in vele facetten, unieke toernooi. HODO, EMMS, SC Lutten, SV Pesse [zondag], SCN en Noordscheschut maken het deelnemersveld compleet. Deze acht clubs uit de dorpen rondom Hoogeveen gaan samen uitmaken wie op zaterdag dertien augustus de eerste winnaar wordt van dit toernooi. Alle ploegen komen die dag in actie op het sportpark van Noordscheschut. De derby’s alleen maken dit toernooi niet uniek, maar daarnaast hoeven toeschouwers gedurende het hele toernooi geen entree te betalen. Tel daarbij de fantastische prijzen op die zowel de deelnemende clubs als de toeschouwers kunnen winnen en het Prent Dorpentoernooi zou zomaar eens het Protos Weering van de zomer kunnen worden.

Bert van Achteren van Schoonmaakbedrijf Prent vertelt: ‘Als Schoonmaakbedrijf Prent hebben we graag onze naam verleend aan dit toernooi. Als hoofdsponsor spraken ons de derby’s en het gratis entree voor de bezoekers enorm aan. Het Prent Dorpentoernooi is daarmee iets unieks in deze regio. We kunnen met deze formule echt weleens het Protos Weering van de zomer gaan worden.’ Als toeschouwer hoeft u, zelfs bij de finaledag, geen enkele keer entree te betalen. Een unicum in de regio. Daarnaast zijn er prachtige prijzen te winnen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een minuut gratis winkelen, aangeboden door Plus Cappendijck uit Hollandscheveld. Maar ook de andere prijzen, zoals een ballonvaart die wordt aangeboden door de Wildkamp, zijn de moeite meer dan waard.

De eerste wedstrijden van het toernooi worden gespeeld op zaterdag 6 en zondag 7 augustus. Op zaterdag 6 augustus is het sportpark van Hollandscheveld de speellocatie. Om 14.00 uur start dan de wedstrijd Hollandscheveld – SC Elim, gelijk hierna om 16.00 uur neemt Noordscheschut het op tegen SC Lutten. Zondag 7 augustus gaan we naar het andere complex in Hollandscheveld: ’t Hoge Bos van HODO. Om 14.00 uur neemt EMMS het op tegen SCN, de wedstrijd van 16.00 uur gaat daarna tussen HODO en Pesse [zondag] De finalewedstrijden worden uiteindelijk op zaterdag 13 augustus gespeeld op het complex van Noordscheschut.