Terug naar de basis

5 juli 2016:

Nog een maand. Dan start een nieuw toernooi met gerenommeerde clubs: Het Prent Dorpentoernooi. Voetbalclubs uit de dorpen rondom Hoogeveen hebben de handen ineen geslagen. Het toernooi gaat terug naar de basis, het voetbal staat weer centraal. Daarbij hoort gratis entree voor de bezoekers, een unicum.

Zaterdag 6 augustus zullen de eerste wedstrijden plaatsvinden. De komende weken wordt u voorgesteld aan de deelnemende clubs: Noordscheschut, SV HODO, Hollandscheveld, SC Elim, SCN, SC Lutten, EMMS en SV Pesse (zondag). Trainers komen aan het woord over de waarde van dit toernooi binnen hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. Maar natuurlijk ook de hoofdrolspelers zelf: de voetballers. Daarnaast zullen sponsoren vertellen wat voor prachtige prijzen u als bezoeker kunt winnen.

We nemen u mee richting de wedstrijddagen en uiteindelijk leidt dat tot de finaledag op zaterdag 13 augustus. Alle acht clubs zullen tijdens deze finaledag te bewonderen zijn. Tevens worden er op deze finaledag met een mooi randprogramma de nodige prijzen verloot. Ook tijdens deze finaledag is er voor u vrij entree. De komende weken nemen wij u mee in de voorbereiding op het Prent Dorpentoernooi. U vindt alle informatie op http://www.dorpentoernooi.nl. Een toernooi waarin het voetbal weer centraal staat.