*** Sponsors aan het woord ***

*** Sponsors aan het woord ***

7 de Prent Dorpentoernooi  - editie 2024

Jaap Prent, bijna 80 jaar oud en nog steeds actief betrokken bij het bedrijf dat zijn vader ooit heeft opgericht, heeft maar liefst 65 jaar ervaring in het vak. Bert van Achteren, mede-eigenaar, is trots om het bedrijf voort te zetten en is gedreven in het leveren van schoonmaakdiensten met een passie voor sport. Ons bedrijf is kwalitatief hoogstaand en creatief. We hebben korte communicatielijnen en zijn zeer toegankelijk voor onze klanten. Daarnaast zijn we altijd vooruitstrevend. Enkele van de belangrijkste producten en diensten die wij aanbieden zijn industriële reiniging, zonnepanelen schoonmaken en daken reinigen met behulp van de innovatieve soft-wash techniek. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van lage druk om schade te minimaliseren. 

We waren al hoofdsponsor van voetbalclub HODO toen we gevraagd werden of wij interesse hadden in regionale sponsoring om onze naamsbekendheid te vergroten. Wij vinden het een prachtig toernooi met veel potentie. Elke club die meedoet heeft een eerlijke kans om de finale te behalen. Als hoofdsponsor zijn wij ontzettend tevreden en kijken we met veel plezier terug op het helikoptermoment tijdens de finaledag bij sc Elim.

Jaap heeft meer dan 70 jaar lang gevolleybald. Hij begon bij Pegasus (tegenwoordig Olhaco genaamd) en speelde ook nog bij verschillende recreatieve clubs. Een rugblessure dwong hem uiteindelijk om op latere leeftijd te stoppen. Bert heeft tot zijn 18e gevoetbald bij HODO en heeft daarnaast ook een tijdje aan judo gedaan. Hij haalde echter nooit het eerste team omdat zijn generatie vol zat met getalenteerde spelers. Uiteindelijk vond hij alles wat te serieus en ontdekte dat uitgaan leuker was en kwam daardoor in aanraking met verleidingen die niet geschikt waren voor een voetballer. Jaap was scheidsrechter, bestuurder en werd uiteindelijk hoofdsponsor van sv HODO. We sporten allebei niet echt meer, omdat we druk zijn met ons werk, ondanks dat Jaap en stapje heeft terug gedaan. Maar we hechten veel waarde aan sportsponsoring en we hopen dat het dit jaar weer een succesvol evenement mag worden.


Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent het toernooi? Volg ons dan op onze social media kanalen!