Sponsors aan het woord Jeroen Nijmeijer

Sponsors aan het woord Jeroen Nijmeijer

Jeroen Nijmeijer is oorspronkelijk geboren in Geesbrug, maar woonachtig in Noordscheschut, en is getrouwd en heeft twee dochters en een zoon. Mijn collega Herman Fuhler en ik runnen samen sinds 2018 het bedrijf Regio Noordoost Personeelsdiensten in Klazienaveen, waar we onze reis zijn begonnen. Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit, betrouwbaarheid en het nakomen van ons woord. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de uitzendbranche binnen de bouwsector. We bieden diensten aan zoals metselaars, timmerlieden, schilders en schoonmakers. Momenteel hebben we ongeveer 110 medewerkers in dienst.

Tijdens een bezoek aan een toernooi werden we gevraagd door een lid van de toernooi-commissie of we subsponsor wilden worden. Dit sprak ons enorm aan omdat we graag betrokken zijn bij regionale activiteiten waarbij lokale clubs fanatiek strijden om de eerste plaats in competitieverband op de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Er zou echter meer aandacht besteed kunnen worden aan sociale media tijdens wedstrijddagen om lezers het gevoel te geven dat ze live aanwezig zijn. Het zou nog mooier zijn als ze ook daadwerkelijk naar de speellocatie zouden komen.

Persoonlijk heb ik meer dan 25 jaar ervaring als doelman bij VCG uit Geesbrug, Vaste waarde bij het tweede team en af en toe invaller bij het eerste. Helaas moest ik vanwege een knie-blessure eerder stoppen dan gehoopt. Het hoogtepunt van mijn carrière was een kampioenschap met het 2de team in de vierde klasse op amateurniveau. Op dit moment ben ik jeugdtrainer van het MO15-team bij Noordscheschut. In het nieuwe seizoen word ik de trainer bij de MO-17, waar ook mijn oudste dochter in speelt. Mijn jongste zoon is ook een voetballer, terwijl mijn middelste dochter meer atletisch is en aan turnen doet. Daarnaast ben ik jeugdcoördinator voor de JO-13, JO15-1 en JO15-2 en tevens actief in het jeugdbestuur binnen de club.


Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent het toernooi? Volg ons dan op onze social media kanalen!