Sponsors aan het woord Jetze Cappendijck

Sponsors aan het woord Jetze Cappendijck

Jetze Cappendijck, een man die in Geesbrug woont maar oorspronkelijk uit Sneek komt, is getrouwd met Karen en heeft 3 kinderen, waarvan 2 dochters en 1 zoon. Hij runt al ruim 19 jaar met veel plezier zijn supermarkt PLUS in Hollandscheveld. In eerste instantie dacht hij aan een kort verblijf, maar tevredenheid heeft ervoor gezorgd dat hij is gebleven. Hoewel zijn privéleven erg belangrijk voor hem is, begrijpt hij heel goed dat er ook geld verdiend moet worden om te kunnen leven.

Hij is zeer betrokken bij de lokale gemeenschap en heeft een enthousiast team van medewerkers die zich hiervoor samen met hem inzetten. Een levendige en betrokken middenstand zal de levensvatbaarheid van de dorpen bevorderen is zijn mening. Hij streeft naar perfectie in al zijn zaken.

Mensen kunnen bij hem terecht voor hun dagelijkse boodschappen of ze kunnen online bestellen en laten bezorgen. Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van deze service. Het verzorgingsgebied is groot, maar Jetze benadrukt dat hij geen directe concurrent is van de PLUS supermarkt in Elim.

Jetze is zeven jaar geleden gevraagd door een commissielid en is daarom sponsor geworden. Ze waren natuurlijk al sponsor van de plaatselijke sportclubs. Hij prijst het mooie lokale toernooi met een toegankelijke opzet. Dit versterkt de saamhorigheid in de regio en tussen de clubs onderling. 

Zelf heeft hij bijna niet gevoetbald, maar is hij fervent supporter van Cambuur. Vroeger heeft hij flink wat tijd op een racefiets gezeten en probeert nu dagelijks met de fiets naar zijn werk te gaan, als dat mogelijk is. Als trotse “Fries” heeft hij een aantal keren zelfs de Elfstedentocht op de fiets volbracht. Zijn zoon moest vanwege een knieblessure zijn voetbalcarrière vroegtijdig beëindigen, zijn dochters doen aan turnen en paardrijden. Hij relativeert het niveau waarop hij acteerde door het amateurisme ervan te benadrukken met een grote glimlach. Jetze heeft in het verleden in het bestuur van de jeugdafdeling van HH'97 gezeten, maar tegenwoordig staat hij meer aan de zijlijn als sponsor


Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent het toernooi? Volg ons dan op onze social media kanalen!